قتل پیرزن ثروتمند در خانه ویلایی

مامور قلابی اداره آب پیرزن تنها را در خانه ویلایی در محله الهیه تهران به قتل رساند و با ریختن اموال وی در کیسه‌ای متواری شد .
کد خبر: ۱۰۶۰۸۰۷

به گزارش جام‌جم، ساعت 17 سه‌شنبه یکی از ماموران کلانتری 101 تجریش با قاضی سجاد منافی‌آذر، کشیک قتل دادسرای جنایی پایتخت تماس گرفت و از قتل زنی 80 ساله در بیمارستان شهدای تجریش خبر داد. بازپرس جنایی با حضور در بیمارستان و تحقیقات اولیه متوجه شد مقتول در خانه زخمی شده و توسط سرایداری که در خانه ویلایی وی کار می‌کرد، به بیمارستان منتقل و به دلیل شدت صدمات فوت شده است. بررسی‌‌های اولیه نشان می‌داد او به قتل رسیده است.

با هماهنگی قضایی جسد پیرزن به پزشکی قانونی منتقل شد. همچنین بازپرس جنایی همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران برای بررسی محل جنایت که خانه ویلایی 700 متری در محله الهیه تهران بود به آنجا اعزام شدند. آنها هنگام بازرسی خانه مشاهده کردند از هشت اتاق این خانه، سه اتاق به آتش کشیده شده بود. وسایل خانه به هم ریخته و از 22 دست مبلمان داخل این خانه پنج دست آن تخریب شده بود. به نظر می‌رسید قاتل با انگیزه سرقت وارد این خانه شده و برای این که ردی از خود برجای نگذارد بخشی از خانه و وسایل آن را به آتش کشیده بود.

در این مرحله ماموران به تحقیق از سرایدار خانه و اعضای خانواده‌اش پرداختند که معلوم شد آنها برای خرید و مهمانی بیرون از خانه بودندکه این جنایت رخ داده است.

در ادامه دختر سرایدار به افسر تحقیق گفت: من و خانواده‌ام مدت‌هاست سرایدار خانه این پیرزن هستیم. او در این خانه تنها زندگی می‌کند و فرزندانش در آمریکا و آلمان زندگی می‌کنند. او با کسی اختلافی نداشت و رابطه خوبی هم با من و خانواده‌ام داشت. حدود ساعت 14 زن صاحبخانه با من تماس گرفت و در حالی که صدایش می‌لرزید اعلام کرد دزدی به خانه‌اش زده و او را زخمی کرده است، هر چه سریع‌تر به خانه بیاییم.

وی ادامه داد: من و خانواده‌ ام بسرعت خود را به خانه ویلایی رساندیم. بخشی از اتاق‌ها آتش گرفته بود که شعله‌های آتش را خاموش کردیم. وسایل خانه به هم ریخته بود. پیرزن هم در حالی که از ناحیه سر و بخش‌های دیگر بدن صدمه دیده بود کنار میز تلفن افتاده بود. او را سوار خودرویی کرده و به سمت بیمارستان حرکت کردیم. او در مسیر به ما گفت،ظهر مردی زنگ در خانه را زده و گفته مامور اداره آب است. او وقتی وارد ساختمان شده با حمله به سمت پیرزن او را مجروح و از آنجا سرقت کرده است. پیرزن بسختی توانسته با من تماس بگیرد و کمک بخواهد.

ماموران زمانی که دوربین مداربسته خانه را بازبینی کردند، معلوم شد مامور قلابی مردی میانسال بوده و کلاهی به سرداشته و زمان ورود به خانه پیرزن کلاه را مقابل صورتش کشیده و با جسمی سنگین ضربه‌هایی به او زده و همین باعث مرگ او شده است.

متهم به قتل پیرزن تحت تعقیب پلیس جنایی پایتخت قرار گرفت تا با دستگیری وی انگیزه او از این جنایت فاش شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها