به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، کباب زردک اصفهانی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که خواص متعددی برای آن ذکر شده از جمله اینکه مصرف این کباب باعث تقویت بنیه جسمی، کمک به مشکلات ناباروری و تقویت چشم میشود و البته سرشار از آهن و هموگلوبین است.
کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی است که چاشنی آن به دو صورت شیرین یا ملس تهیه میشود؛ برای مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه این نوع کباب عبارتند از گوشت چرخشده گوسفندی 250 گرم، زردک متوسط 4 عدد، آرد نخودچی به مقدار لازم، پیاز کوچک رنده شده ریز یک عدد، شیره خرما یا انگور به مقدار لازم، سرکه انگور طبیعی به مقدار لازم، آب یک چهارم لیوان، نمک طعام طبیعی، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم، روغن ارده کنجد یا دنبه به مقدار لازم.
برای تهیه این کباب ابتدا گوشت چرخ شده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید؛ آرد نخودچی را قاشققاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود، از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید.
برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید؛ بعد از آن کبابهای سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کبابها بریزید سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی40 دقیقه قرار داده تا شهد به خود کبابها برود سپس در ظرف موردنظر چیده و سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد