در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
درباره نام این غذا روایتهای مختلفی هست که میگویند در قرون گذشته کشیش پیری زندگی میکرد که روزی یکی از شاگردانش با استفاده از بادمجان کبابی و سیرو ارده و... برای او غذایی درست کرد اما کشیش دلش نیامد به تنهایی آن غذا را صرف کند و آن را همراه با همه مردم روستایشان خورد و مردم روستا به همین دلیل نام وی را برای این غذا استفاده کردند. بادمجان یکی از صیفیجات پرکاربرد در غذاهای خاورمیانه است که از لبنان تا مصر و ترکیه و ایران به روشهای مختلف طبخ و صرف میشود. این گیاه یک ساله از گروه ویتامینهای B غنی است و به میزان کافی آهن دارد. همچنین مدر است و خاصیت آنتیاکسیدانی قوی دارد. این پیش غذای مدیترانهای را به عنوان یکی از غذاهای سفره افطار این شبها تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه بابا غنوش
برای 3 نفر:
بادمجان: 5 عدد
ارده: 4 قاشق غذاخوری
لیموترش متوسط: یک عدد
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
بادمجانها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا کبابی شوند، وقتی تمام سطح آن کبابی شد بادمجانها را از روی شعله برداشته و در آب سرد بگذارید. بعد پوست بگیرید و در آبکش بگذارید تا آب آن خوب گرفته شود.
بادمجان را به همراه ارده، سیر خرد شده، آب لیموترش تازه، نمک و فلفل مخلوط کنید. میتوانید از میکسر برای این کار استفاده کنید. بعد از مخلوط شدن، آن را در ظرفی ریخته و وسط آن را گود کرده و ارده را وسطش بریزید و با جعفری و گوجه فرنگی خرد شده و کمی فلفل قرمز تزئین کنید. این فرنی را معمولا با نان پیتا صرف میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد