خداحافظی با جعبه‌های فلزی

اگر به فکر راه‌اندازی یک شرکت کوچک هستید یا می‌خواهید دفتر کار فعلی‌تان را به سیستم‌های جدید تجهیز کنید، رایانه‌های آل‌این‌وان، یک گزینه منطقی و مناسب برای شماست، چراکه هم جای کمتری از میزهای کار را به خود اشغال می‌کنند و هم جلوه بهتری به محیط کارتان می‌دهند، اما انتخاب مناسب برای شما چیست؟ این همان سوالی است که صفحه نبض بازار این شماره کلیک به آن پاسخ می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۳۹۷۱۵

مقایسه ما بین سه محصول شرکت‌های لنوو، ایسوس و ام‌اس‌آی است که در ادامه بیشتر با آنها همراه می‌شوید.

زور بازو و توان مغزی

بگذارید رقابت را از بخش سخت‌افزاری شروع کنیم. همین ابتدا باید تکلیف خود را با مهم‌ترین مساله یعنی پردازنده اصلی دستگاه مشخص کنیم. شرکت لنوو از دو رقیب خود پول بیشتری برای پردازنده پرداخت کرده و از یک تراشه اینتل Core i3 6100T استفاده می‌کند. بعد از آن جایگاه دوم به محصول شرکت ام‌اس‌آی می‌رسد که با Core i3 4160 به این رقابت آمده است، اما جالب است که با وجود بالاتر بودن مدل پردازنده لنوو، باز هم سرعت پردازش Core i3 4160 بیشتر است. در پله آخر، ایسوس قرار می‌گیرد که ترجیح داده برای آل‌ای‌وان A4321-D از یک پردازنده اینتل Pentium استفاده کند. بعد از این باید به سراغ رم‌ها برویم که هر سه دستگاه 4 گیگابایت رم را انتخاب کرده‌اند. در کنار این دو شاخصه سخت‌افزاری، پردازنده گرافیکی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. جایی که باز هم رقابت بسیار نزدیک است و هر سه دستگاه از پردازنده‌های سری آن‌برد اینتل استفاده کرده‌اند. البته لنوو باز هم یک قدم از رقبای خود جلو‌تر است و مدل HD Graphics 530 را در برابر HD Graphics 510 برای ایسوس و HD Graphics 4400 برای ام‌اس‌آی انتخاب کرده است.

پورت‌های مهم‌تر از نان شب

مزیت اصلی رایانه‌های رومیزی با آن کیس‌های فلزیشان این است که دست شما برای ایجاد تغییرات باز است. کافیست یک پیچ‌گوشتی داشته باشید تا هر قطعه جدیدی را که می‌خواهید به کیس رایانه خود اضافه کنید، اما کامپیوترهای آل‌این‌وان، این امکان را به شما نمی‌دهند، پس باید با دقت بیشتری انتخاب کنید. یکی از مسائل حیاتی در مورد آل‌این‌وان‌ها پورت‌های ورودی و خروجی آنهاست. جایی که شرکت ایسوس با قرار دادن شش پورت یو‌اس‌بی 3 کار را برای کاربرانش راحت‌کرده است. البته دو دستگاه دیگر نیز به شش پورت یو‌اس‌بی مجهز هستند، اما بین دو پورت یو‌اس‌بی 3 و چهار پورت یو‌اس‌بی 2 تقسیم شده است. علاوه بر این هر سه دستگاه به یک دی‌وی‌دی رایتر، وب‌کم، بلندگو، پورت لن و اچ‌دی‌ام‌آی مجهز هستند تا در این بخش نیز برتری چندانی نسبت به یکدیگر نداشته باشند. البته اگر به ماوس و کیبورد بی‌سیم علاقه دارید باید بدانید فقط شرکت ایسوس در کنار آل‌این‌وان خود به شما یک ماوس و کیبورد بی‌سیم هم می‌دهد و دو رقیب دیگر مدل باسیم را برای پک خود انتخاب کرده‌اند.

بزرگ و سبک یا زیبا و سنگین

ظاهر دو دستگاه ThinkCentre و A4321 در نگاه اول شما را به یاد یک مانیتور می‌اندازد، نه بیشتر و نه کمتر. این می‌تواند یک نکته مثبت باشد، چراکه بدون نیاز به کیس و تنها با وسیله‌ای به اندازه و شکل یک مانیتور، شما از یک کامپیوتر بهره می‌برید، اما شرکت ام‌اس‌آی سلیقه بیشتری به خرج داده و با طراحی دستگاه سفید‌فام، ظاهر بهتر و جذاب‌تری به رایانه همه‌کاره‌اش داده است. لبه‌های شفاف، وب‌کم مستقل در بالا و رنگ سفید یکدست، در کنار هم ظاهر چشمنوازتری از دو محصول دیگر پیدا کرده است، اما همین اضافه‌های ظاهری باعث شده تا AE203 - J رقابت وزن‌کشی را به دو رقیب دیگرش ببازد. آل‌این‌وان ام‌اس‌آی هشت کیلو و 52گرم وزن دارد، حدود دو کیلوگرم بیشتر از M700z لنوو. این در حالی است که صفحه‌نمایش لنوو از دو دستگاه دیگر 5/0 اینچ بیشتر است. در میان این دو دستگاه A4321 - D قرار می‌گیرد که 5/7 کیلوگرم وزن دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها