تغییر زمان بازی تیم ملی به حرمت لیالی قدر

تیم ملی فوتبال کشورمان در یک قدمی جام جهانی است و قرائن و شواهد نشان می‌دهد جدال با ازبکستان به جشن صعود به جام جهانی منجر می‌شود؛ موضوعی که فدراسیون فوتبال را به تکاپو انداخت تا به لحاظ زمانی شرایط این جشن را فراهم کند.
کد خبر: ۱۰۲۳۸۲۰

در این رابطه در حالی که بنا براعلام قبلی قرار بود این دیدار 23 خرداد ماه و از ساعت 19 به میزبانی ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود به دلیل تداخل این زمان با لیالی قدر، فدراسیون فوتبال رایزنی‌های لازم را برای تغییر این بازی انجام داد و در نهایت مقرر شد بازی روز 22 خردادماه و از ساعت 21 و 15 دقیقه برگزار شود. 22 خرداد مصادف با 17 ماه مبارک رمضان است.

نشستی برای دستیاران ایرانی

کارلوس کی‌روش که پس از دیدار مقابل قطر و چین به مرخصی رفته بود و چند روزی است به ایران برگشته، دیروز در فدراسیون فوتبال حضور یافت تا با مسئولان این فدراسیون جلسه‌ای داشته باشد.

سرمربی تیم ملی پیش از برگزاری دیدار با قطر و چین، دستیاران ایرانی‌اش به همراه دن گاسپار را از کادرفنی کنار گذاشت. مهدی تاج درصدد است این مشکل را با تعاملی که ایجاد می‌کند حل کرده و از همین‌رو با کی‌روش جلسه دارد. باید دید در نهایت تلاش تاج برای بازگرداندن دستیاران ایرانی به جایی می‌انجامد؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها