jamejamsara
سرا زندگی کد خبر: ۱۰۲۲۹۶۶   ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶  |  ۰۹:۴۱

آماده کردن یک فنجان چای زحمت زیاد یا هنر خاصی نمی طلبد ولی رعایت برخی نکات ارزش غذایی یک فنجان چای را افزایش می دهد.

به این دلیل چای را به جای قوری در مایکرو ویو دم کنید !

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، آماده کردن چای در مایکروویو برای سلامتی انسان بهتر از آماده کردن آن در قوری است.

کوان وونگ دانشمند تغذیه طبیعی در استرالیا می گوید: هر چند دوستداران چای به آماده کردن چای در مایکروویو چندان علاقه ای ندارند، ولی آماده کردن چای در مایکروویو بسیار مفیدتر از آماده کردن آن در قوری است.


وونگ می گوید : مایکروویو حدود 80 درصد از کافئین ، تیانین ، پُلی فِنول و دیگر مواد چای قرمز یا سبز را حفظ می کند. پلی فنول یک نوع آنتی اکسیدان است که خطر ابتلاء به بیماری های عروقی ، کلسترول بالا ، فشار خون بالا و دیابت را کاهش می دهد و مادۀ تیانین نیز یک نوع اسید آمینۀ آرامش بخش است.


وونگ توصیه می کند که انسان هر روز 2 تا 3 فنجان چای قرمز یا سبز برای استفاده از مواد مفید این دو نوع چای بنوشد.


دکتر وونگ می افزود : بهتر است که آب داغ در فنجان ریخته شود سپس چای به آن اضافه شود و فنجان به مدت 30 ثانیه در مایکرویو گذاشته شود و پیش از نوشیدن به مدت یک دقیقه سرد شود که در اینصورت طعم چای خوشمزه تر نیز خواهد شد.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۴
خدا وكیلی چند كانتینر مایكروویو وارد بازار شده می خواین اونو آب كنید بابا بزرگهای ماو مادر بزرگهای ما از سالها دور از چای آتشی بعد سماور استفاده كردند سلامت بودنند این دیگه نوبره.
۰
۰

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها