به گزارش جام جم آنلاین، در سالهای اخیر نیز عنصر کروم در ترکیبات انگور و فرآوردههای آن یافت شده که موجب کاهش قند خون میشود. البته باید گفت، اگرچه انگور و فرآوردههای آن، حاوی فلز کروم و قند فروکتوز هستند، اما به مقدار کم یا زیاد، قندهای دیساکارید نیز دارند که میتواند برای افراد دیابتی ایجاد مشکل کند.
لذا بیماران دیابتی برای مصرف مویز باید با پزشک خود مشورت و از زیاده روی در مصرف آن خودداری کنند.
فراموش نکنید، فرآوردههای انگور بویژه مویز و کشمش، از کالری بسیار بالایی برخوردارند و مصرف زیاد آنها میتواند موجب افزایش وزن در افراد شود. در نتیجه، مصرف آن برای افراد چاق توصیه نمیشود.
بعلاوه از خرید مویز و کشمش به صورت فلهای و باز اجتناب کنید و حتما محصولاتی را که دارای بستهبندی بهداشتی، تاریخ مصرف و مجوز وزارت بهداشت هستند، بخرید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد