بررسیهای میدانی خبرنگار مهر از شعب بانکی حکایت از آن دارد که هنوز دستورالعمل ارائه وامهای خرد از سوی شعب مرکزی بانکها به سایر شعب ابلاغ نشده و اگر فردی به عنوان متقاضی، سری به بانکها بزند، حتما باید منتظر دست رد متصدی بانک بر سینهاش باشد.
یکی از متصدیان بانکی در این رابطه به خبرنگار مهر میگوید: هنوز دستورالعمل جدید برای اعطای وام در سال 96 به شعب ابلاغ نشده و مشخص نیست استراتژی برای پرداخت وام در سال جدید چه باشد. البته سال گذشته بسیاری از بانکها به بهانه اعطای کارت اعتباری طلایی، نقرهای و برنز، پرداخت تسهیلات خرد را متوقف کردند و حتی کارنامه درخشانی هم از همراهی با بانک مرکزی به جای نگذاشتند.
وی میافزاید: تا این لحظه هیچ ابلاغیه جدیدی برای ادامه طرح اعطای کارتهای اعتباری طلایی، نقرهای و برنزی به بانکها از سوی بانک مرکزی داده نشده و بانکها هم البته تمایلی ندارند این طرح را ادامه دهند؛ چراکه منبع اصلی تامین مالی برای این طرح، منابع داخلی بانکهاست که به دلیل موضوعاتی همچون مطالبات معوق و عدم وصول بدهیها، منابع داخلی بانکها هم با مشکلاتی مواجه است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم