به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، تغییرات فصلی و سرماخوردگی منجر به بروز سرفه میشود و سرفه کردن گاهی آزاردهنده است.
محققان اظهار کردند: اگرچه مصرف بعضی از مواد غذایی برای درمان سرفه مفید است، اما بعضی از مواد غذایی هم باعث تشدید سرفه میشوند.
در ذیل برخی از موادغذایی را که هنگام سرفه کردن باید از مصرف آنها اجتناب کنیم، ذکر میشود:
نوشابههای کافئیندار- مصرف بعضی از نوشیدنیهای کافئیندار مثل چای و قهوه برای سرفه مضر است. مصرف این نوشیدنیها گلو را خشک میکند.
غذاهای سرخ شده- از مصرف غذاهای سرخ شده در زمان سرفه کردن اجتناب کنید. مصرف این غذاها منجر به تشدید سرفه و خارش گلو میشود.
غذاهای فراوری شده- مصرف غذاهای فراوری شده منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود. از مواد غذایی مثل ماکارونی، نان سفید، چیپس و تنقلات بستهبندی شده اجتناب کنید.
مواد غذایی سرد- از مصرف مواد غذایی مثل بستنی و نوشیدنیهای سرد هم دوری کنید. مصرف مواد غذایی سرد منجر به خشک شدن پوشش تنفسی و تحریک سرفه به علت التهاب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: