
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
به گزارش جام جم آنلاین، محققان جوان ایرانی به همراهی تیمی از متخصصین و پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نوشابهای با پایه شیر، برای اولین بار در ایران شدند.
بنا بر این گزارش؛ نوشابه لبنی که از دهه ۵۰ میلادی در اروپا تولید و مصرف میشود، نوشیدنی محبوب کشور سوییس است. این محصول با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار در ایران و در یکی از بزرگترین شرکتهای لبنی به تولید انبوه رسیده است.
گفتنی است؛ نوشابه لبنی در واقع نوشابهای است که با پایه لبنی تولید شده است. این نوشابهها همان طعم و خاصیت نوشابههای معمولی را دارند، اما به جای رنگ و طعم دهندههای مصنوعی از طعم دهندههای حاصل از فرآوری شیر در آنها استفاده میشود به این ترتیب مضرات آنها به مراتب کمتر از نوشابههای معمولی است.
همچنین این نوشابهها به دلیل این که فرآورده لبنی هستند، حاوی مقادیری کلسیم، پروتئین، و املاح معدنی میباشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، استفاده از اسید ماست به جای اسیدهای مضر، لاکتوز به جای شکر، تقویت استخوانها به جای پوکی استخوانها از دیگر ویژگیهای نوشابه لبنی میباشد.
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر