ورود محموله کیک زرد به اصفهان

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به ورود آخرین محموله 149 تنی کیک زرد از روسیه به ایران، خاطرنشان کرد: این محموله اولین محموله خریداری شده کیک زرد ایران بعد از حدود 40 سال است.
کد خبر: ۹۹۹۵۳۱

به گزارش میزان، اصغر زارعان، گفت: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب برجام پیش از این حدود 230 تن کیک زرد را از طریق تبادل سوخت کمتر از 5 درصد به کشور وارد کرده است؛ اما محموله 149 تنی اولین محموله‌ای است که از طریق کانال خرید جمهوری اسلامی ایران به‌طور مستقل به کشور وارد می‌شود. وی همچنین اظهار کرد: همراه با این محموله 149 تنی حدود پنج کیلوگرم اورانیوم تا غنای 20درصد وارد کشور می‌شود.

در همین حال، مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌وگو با خانه ملت درباره این‌که برای خرید کیک زرد آیا اورانیوم خام یا غنی‌شده داده‌ایم، اظهار کرد: برای وارد کردن کیک زرد نه اورانیوم خام داده شد و نه اورانیوم غنی‌سازی شده و به معنای واقعی 149 تن کیک زرد را خریداری کردیم که به دلایلی نمی‌توان گفت این معامله با چه کشوری انجام شده، اما تأکید می‌کنم روسیه طرف این قرارداد نبود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها