محرومیت کمال کامیابی‌نیا شاید 4 جلسه

هافبک تیم پرسپولیس به خاطر جنجالی که اواخر بازی با تراکتورسازی ایجاد کرد، در خطر محرومیت قرار دارد. این بازیکن که دو اخطاره بود، ابتدا کارت زرد گرفت که او را از دربی 84 محروم کرد و سپس کارت قرمز مستقیم دریافت کرد تا بازی با سپاهان را هم از دست بدهد.
کد خبر: ۹۹۸۹۸۱

کامیابی‌نیا به خاطر توهین به کمک داور کارت قرمز دریافت کرد که گزارش این ماجرا کامیابی‌نیا را در خطر محرومیت قرار خواهد داد. از طرف دیگر وقتی این بازیکن از زمین بیرون می‌رفت، با لگد به تابلوی تبلیغاتی کنار زمین زد که این موضوع به تابلو آسیب رساند و شاید این موضوع هم از دید کمیته انضباطی دور نماند. با این شرایط شنیده می‌شود کامیابی‌نیا یک تا دو جلسه نیز به خاطر این رفتارها ممکن است محروم شود و به این ترتیب تا چهار جلسه از همراهی پرسپولیس محروم خواهد بود.

کامیابی‌نیا: متاسفم، خیلی متاسفم!

کمال کامیابی‌نیا، هافبک پرسپولیس در دیدار مقابل تراکتورسازی تبریز عملکرد بسیار خوبی داشت، اما در دقیقه 86 بازی، به خاطر حرف‌های ناشایستی که علیه رضا سخندان کمک داور اول بازی به زبان آورد، توسط داور کارت قرمز مستقیم گرفت و از زمین بازی اخراج شد. او میل و رغبتی به مصاحبه نشان نمی‌داد، اما در چند کلام کوتاه به ما گفت: باید از هواداران محترم پرسپولیس و همچنین تیم داوری این بازی عذرخواهی کنم. هم در این بازی اخراج شدم و هم دربی را از دست دادم که بابت همه این اتفاقات متاسفم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها