رای دادگاه فیلم رستاخیز صادر شد

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مالکیت معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دادگاه بدوی روز شنبه (سوم مهرماه) به نفع فیلم سینمایی رستاخیز رای داد.
کد خبر: ۹۴۸۶۶۰
رای دادگاه فیلم رستاخیز صادر شد

به گزارش جام جم آنلاین، پیش از این احمدرضا درویش کارگردان فیلم سینمایی رستاخیز از شکایت در خصوص اکران نشدن این فیلم و درخواست غرامت 400 میلیارد ریالی خبر داده بود.

لادن حیدری روز شنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا در شهرکرد افزود: امروز رای بدوی دادگاه ورود خسارت به نفع فیلم رستاخیز داده است، ولی هنوز میزان خسارت آن اعلام نشده است.

وی تاکید کرد: اکنون دیوان عدالت اداری ورود خسارت به این فیلم را تایید کرده است و اگر در دادگاه تجدید نظر همین رای تایید شود، دادگاه های عمومی باید درباره میزان خسارت تصمیم گیری و رای صادر کنند.

حیدری اظهار کرد: پرونده های مطرح در این زمینه در دفتر حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری می شود و مسئولیت پیگیری این پرونده نیز با سازمان امور سینمایی است و حمایت های حقوقی نیز از سوی این دفتر انجام می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها