به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا،علی جنتی در حاشیه همایش تبیین دستاوردهای فرهنگی دولت تدبیر و امید که عصر شنبه در کتابخانه ملی برگزار شد، درباره اینکه چرا در بحث کنسرتها عقب نشینی کردید؟ اظهار کرد: یعنی چی عقبنشینی کردهایم؟ عقبنشینی نکردهام. این را شما رسانهها به عنوان عقبنشینی تلقی میکنید. الان کار جدیدی صورت نگرفته است.
او بیان کرد: در مصاحبهها اعلام کردم که حتما در تمام شهرهای استان خراسان و سایر نقاط کشور، برنامهها طبق روال معمول کنسرتهای موسیقی اجرا خواهد شد. وظیفه ما این است که بر محتوا نظارت داشته باشیم و این کار را هم میکنیم چون جزو وظایف ذاتی ماست، حال اگر برخی از مشکلات گاهی با مسئولان قضایی به وجود میآید باید در سایه همکاری، همفکری و همدلی حل و فصل شود تا مشکلی پیش نیاید.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ادعای خسارت عوامل فیلم رستاخیز اظهار کرد: ما درباره این فیلم پاسخ و توضیحات لازم را دادهایم و مسائل مطرح شده در حد ادعاست. گاهی برای برخی فیلمها چند اصلاحیه میخورد، دلیلی بر این نیست که اعلام اصلاحیه روی فیلم، به منزله توقیف و لغو مجوز آن است.
جنتی افزود: گاهی تا ١٠ اصلاحیه در فیلمهایی اعمال شده است، بنابراین چرا آنها ادعای لغو مجوز و توقیف از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نکردهاند. بعد از اعلام اصلاحیه، عوامل فیلمها درصدد برطرف کردن برآمده و سریعا اقدام کردهاند و ما هم پس از انجام اصلاحیه، اجازه ادامه اکران دادهایم.
او درباره فیلم رستاخیز گفت: تنها حوزه علمیه بیش از پنج ایراد به این فیلم گرفته بود که ما تا حدودی از آنها گذشتیم. عوامل این فیلم از ابتدا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کردند که درمورد این فیلم نظریه تمام مراجع را کسب کردهاند، در حالیکه بعدا مشخص شد که این صحبت آنها صحت نداشت و تنها نظر چند نفر اخذ شده بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بیشتر مراجع محترم و علما و برخی شخصیتهای دینی و مذهبی تاکیدشان این بود که باید چهره مبارک حضرت ابوالفضل العباس (ع) پوشانده شود که ما هم چند ماه پیش به عوامل این فیلم اعلام و حتی راهکار هم ارائه دادیم که روی چهره مبارک آن حضرت افکت نور بزنند ولی متاسفانه آنها نه تنها این کار را نکردند بلکه اقدام به شکایت کردند.
وی گفت: عوامل این فیلم میگویند شورا مجوز داده و بعد در چند سینما اکران شده و شما آن را لغو کردهاید؛ که ادعای خسارتشان درمورد این ماجرا است.
جنتی درباره پرسشی مبنی بر اینکه آیا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط قوه قضائیه ملزم به پرداخت خسارت به سازندگان فیلم «رستاخیز» شده است، پاسخ داد: نه، اصلا چنین چیزی نیست. موضوع۴۰ میلیارد تومان در میان نیست. ۵۷ درصد از بودجه این فیلم با مشارکت کسانی تامین شده که اصلا دنبال برگشت پولشان نیستند. ۳۵ درصد آنها خیرین کویتی هستند که خودم یکی از کسانی بودم که بیشترین تلاش را کردم تا آنها را برای اسپانسر برای این فیلم دعوت کنم. ۲۲ درصد از هزینه فیلم هم توسط خیری در داخل کشور تامین شده است، حالا تیم سازنده به دنبال چه چیزی از باقی این ۵۷ درصد هستند. به نظر میرسد بیشتر به دنبال مسائل مادی موضوع هستند تا معنوی.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد