آبمیوه مسموم مرد شیاد قربانی گرفت

فردی که خود را مهندس معرفی می کرد ، پس از خوراندن آبمیوه مسموم به یک کارگر ، پیکر نیمه جان او را از خودروی در حال حرکت بیرون انداخت و مرتکب جنایت شد.
کد خبر: ۹۳۹۰۴

به گزارش خبرنگار جام جم ، ساعت 21 یکی از روزهای شهریور سال 83 ، دو کارگر فصلی که قصد عزیمت به زنجان را داشتند ، در ابتدای بزرگراه با مشاهده فردی که با ظاهر آراسته سوار بر خودروی پژو بود ، با اشاره دست راننده به او نزدیک شدند. راننده پس از مخاطب قرار دادن 2 کارگر جوان ، از آنها مسیرشان را سوال کرد و هنگامی که دو کارگر جوان گفتند قصد عزیمت به زنجان را دارند ، راننده اقدام به سوار کردن آنها کرد.

جنایت شوم

ساعتی پس از این ماجرا ، مرد راننده که خود را مهندس معرفی می کرد ، گفت: سالها در کشور اکراین در رشته مهندسی تحصیل کرده است و اکنون قصد سرکشی به بستگان خود را دارد.بنا بر این گزارش ، دقایقی بعد وقتی اعتماد 2 کارگر جوان جلب شد ، راننده 2 پاکت آبمیوه در اختیار آنها قرار داد و هر دو کارگر پس از نوشیدن آبمیوه ، ناگهان دچار سرگیجه و بیهوشی شدند. ساعتی بعد راننده در حوالی بزرگراه قزوین تهران در حالی که خودرو با سرعت در حال حرکت بود ، با گشودن در ابتدا جوانی را که در صندلی جلو نشسته بود ، به بیرون انداخت و به فاصله کمی از او ، با متوقف کردن خودرو ، پیکر نیمه جان کارگر دیگر را که در بی هوشی کامل بود ، در حاشیه جاده رها کرد. صبح روز بعد فردی با مشاهده جسدی متلاشی شده در منطقه ، موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی 110 گزارش کرد و با عزیمت ماموران به محل ، ابتدا چنین تصور شد که فرد فوت شده قصد عبور از عرض بزرگراه را داشته است اما چند ساعت بعد با پیدا شدن پیکر نیمه جان دیگر کارگری که در حاشیه جاده رها شده بود ، وی گفت: آخرین بار ، او به اتفاق دوستش ، سوار یک خودروی عبوری شده و پس از خوردن آبمیوه ، بی هوش شده است . به دنبال این اظهارات ، مشخص شد جسد متلاشی شده در وسط بزرگراه متعلق به کارگر جوانی است که قصد عزیمت به زنجان را داشته است و به دلیل رها شدن او در بزرگراه ، خودروهای عبوری جسد او را متلاشی کرده اند.

شکایت در دادسرا

به دنبال این ماجرا ، کارگر جوانی که پیکر نیمه جان او در حاشیه بزرگراه رها شده بود ، چند روز پیش به صورت اتفاقی مرد شیاد را در حوالی خیابان آزادی مشاهده و با مراجعه به بازپرس شعبه 12 دادسرای ناحیه 5 علیه وی شکایت کرد. با بررسی این موضوع ، بازپرس حسین روشن بلافاصله دستور دستگیری متهم را صادر کرد.با دستگیری و انتقال متهم به دادسرا ، وی ابتدا منکر ارتباط و آشنایی با شاکی شد اما در ادامه و پس از بررسی اسناد و مدارک به دست آمده از وی ، مشخص شد متهم پس از بی هوش کردن 2 کارگر ، گواهینامه یکی از آنها را سرقت کرده و سپس هنگام استفاده از این گواهینامه ، از سوی پلیس برای تخلف رانندگی جریمه شده است . با به دست آمدن این سرنخ ، بازپرس روشن دستور بررسی سوابق متهم را صادر کرد و مشخص شد ، وی دارای سوابق متعدد کیفری است و در یک مقطع زمانی نیز در کشور اکراین تحصیل می کرده است.

هشدار

با صدور قرار بازداشت موقت برای متهم ، بازپرس روشن به خبرنگار ما گفت : متهم با این روش اقدام به سرقت از مردم می کرده است و تعدادی از مالباختگان که اموال آنها توسط متهم به سرقت رفته بود، پس از مراجعه به دادسرا ، علیه وی شکایت کردند. بازپرس پرونده با هشدار به مردم تصریح کرد: مردم باید در این گونه موارد هوشیار باشند زیرا افراد شیاد پس از جلب اعتماد ، با تعارف آبمیوه و تنقلات مسموم ، اقدام به بی هوش کردن مردم و سرقت اموال آنها می کنند. در این پرونده هم شاهد بودیم که متهم علاوه بر بی هوش کردن 2 مسافر و سرقت اموال آنها ، مرتکب جنایت نیز شده است . او افزود: پرونده پس از تکمیل برای رسیدگی به دادسرای قزوین ارسال شده تا در این خصوص تحقیقات لازم صورت گیرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها