بازیسازی کشور در مسیر جهانی شدن

در چند سال اخیر طراحی و ساخت بازی‌های ایرانی برای موبایل رشد چشمگیری داشته است، اما بیشتر این بازی‌ها انتشار بین‌المللی نداشته‌اند. در این سال‌ها، بازی‌ها فقط به بازار داخلی فکر کرده‌اند و همین باعث شده به سمت کپی کردن از بازی‌های خارجی پیش بروند.
کد خبر: ۹۱۶۵۲۴

شاید بتوان بزرگ‌ترین آسیب صنعت بازیسازی کشور را همین کپی‌کاری و نبود خلاقیت عنوان کرد. حال یک شرکت بازیساز مطرح که خود از معدود بازیسازهایی است که موفق شده کاری در سطح جهانی ارائه دهد تصمیم گرفته با حمایت معنوی و مادی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، رویدادی یک ماهه با عنوان Level Up و با شعار «در مسیر جهانی شدن» برگزار کند. امیرحسین فصیحی، مدیرعامل استودیو فن‌افزار که بازی‌هایی مانند گرشاسپ و شمشیر تاریکی را در کارنامه خود دارد گفت: «این رویداد کاملا به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود و بازیسازان از همه جای کشور می‌توانند در آن شرکت کنند. به گروه‌های شرکت‌کننده آدرس‌های اینترنتی مختلفی داده می‌شود تا بتوانند بازی خود را در این آدرس‌ها آپلود و در مسابقه شرکت کنند.» به گفته فصیحی در این یک ماه نسخه آزمایشی (حدود ۱۵ دقیقه از بازی) که تمام ویژگی‌های گیم‌پلی بازی نهایی را دارد ساخته می‌شود و هنگام داوری نیز خلاقیت و نوآوری، مهم‌ترین عامل برای انتخاب بازی‌های برتر خواهد بود.

کسری تهرانی، از دبیران اجرایی این رویداد نیز گفت: «هدف ما این است که تیم‌های کامل بازیسازی در رویداد شرکت کنند، نه افراد به‌صورت مستقل. همچنین در این یک ماه، به هر تیم یک مربی اختصاص داده می‌شود که از میان برترین فعالان صنعت بازی کشور انتخاب شده‌اند. مربی‌ها به‌صورت آنلاین با تیم تماس دارند و به آنها در روند ساخت بازی مشورت می‌دهند.» ثبت‌نام شرکت در این رویداد از یک تیر آغاز شده و تا هفتم این ماه ادامه دارد. جایزه نقدی ۲۵ میلیون تومانی و مزایایی مانند شرکت در نمایشگاه گیمزکام ۲۰۱۶ آلمان و اعتباراتی از سوی کافه بازار، بکتوری و تپسل در اختیار بازی‌های برتر قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها