به گزارش جام جم سرا ، "دیوید هالم" سخنگوی دانشگاه کولورادو در آمریکا، به خبرنگاران گفت: رنگ این سیب زمینی، محتویات آن را فاش می کند، در واقع این سیب زمینی، حاوی مواد ضد اکسیده شدن است و به همین سبب رنگی بنفش و قرمز دارد.
دکتر دیوید هالم
دیوید هالم و همکارانش در دانشگاه کولورادو، برای به عمل آوردن این سیب زمینی، 3 سال فعالیت تحقیقاتی انجام دادند و سرانجام به سیب زمینی هایی با رنگ های بنفش و قرمز رسیدند.
به گفتۀ دانشمندان، این سیب زمینی نه تنها موادِ ضد اکسیده شدن دارد، بلکه حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن، روی و فنل های مختلف است. میزانِ مواد ضد اکسیده شدن که در این سیب زمینی وجود دارد، با میزانی از آن که در انار و توت وجود دارند، برابری می کند.
هالم تاکید کرد: این سیب زمینی هنگام سرخ شدن، به مواد سرطان زا تبدیل نمی شود، به همین سبب می توان آن را سیب زمینیِ مفید و سالم معرفی کرد. این سیب زمینی همچنین حاوی موادی است که جلوی بیماری آب مرواریدِ چشم را می گیرد و با بیماری دیابت مقابله می کند.
منبع : العالم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: