به گزارش جام جم نوا و به نقل از روابط عمومی کنسرواتوار موسیقی تهران، بهزاد معافی رئیس کنسرواتوار موسیقی تهران افزود: متولیان بخش فرهنگی کشور میتوانند با حمایت از ترویج موسیقی فاخر، اعتماد جامعه موسیقی را جلب کرده و در راستای اعتلای فرهنگ و موسیقی ایران اسلامی قدمهای اساسی بردارند.
وی گفت: موسیقی هنری مقدس است که باید آن را به درستی برای همگان معرفی کرد. قدمت موسیقی در ایران به 6 هزار سال می رسد و کشور ما نخستین کشور در جهان بوده که در دانشگاه جندی شاپور به شکل آکادمیک در هنر موسیقی گام برداشته است.
معافی افزود: هیچ کس در کشور با موسیقی فاخر مشکلی ندارد و متولیان امر فرهنگ در کشور باید زمینه ترویج موسیقی فاخر را فراهم کنند تا ذائقه مخاطبان نسبت به آن گرایش پیدا کند.
رئیس کنسرواتوار موسیقی تهران گفت: از حدود دو دهه پیش موسیقی در جمهوری اسلامی ایران بهعنوان یک زیر مجموعه هنر، جایگاه واقعی خود را بازیافته است. یکی از مشکلات بر سر راه هنر موسیقی این است که عموماً آن را با موسیقی کوچه و بازار اشتباه میگیرند و این دو را یکی میدانند.
وی افزود: آنچه در این زمان برای کنسرواتوار تهران اهمیت دارد، تربیت افرادی است که بتوانند معلمینی شایسته برای نسل آینده باشند و به همین دلیل است که در استراتژی جدید آموزش موسیقی، بهرهگیری از فارغالتحصیلان در کنار سایر استادان و چهرههای ماندگار کشور ضروری دیده شده است.
معافی گفت: کنسرواتور تهران از کارگاههای موسیقی، آزمایشگاه تکنولوژی صدا و آموزشهای مجازی برای ارتقاء مهارت فارغالتحصیلان استفاده می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: