گاو صندوق‌های حرفه‌ای بخرید

در ادامه، سردار عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران با اشاره به روش‌های سارقان برای سرقت خانه‌ها گفت: یکی از انواع سرقت‌هایی که آثار بسیار زیانباری روی روح و روان خانواده‌ها می‌گذارد، سرقت خانه است. بسیاری فکر می‌کنند سرقت منازل در شب رخ می‌دهد، ولی این ذهنیت باید تغییر کند و مردم بدانند زمان سرقت‌ها اغلب در ساعات اولیه غروب آفتاب تا ساعت 11 شب رخ می‌دهد یا در بین روز اتفاق می‌افتد.
کد خبر: ۸۸۷۳۳۸

وی ادامه داد: برخی ساکنان آپارتمان‌ها وقتی به داخل ساختمان مراجعه می‌کنند و در پارکینگ آنها اتوماتیک است تا لحظه بسته شدن کامل آن صبر نمی‌کنند. در این لحظه سارقانی که کمین کرده‌اند، به دور از دید راننده وارد ساختمان می‌شوند.

به گفته رئیس پلیس آگاهی تهران، سرقت خانه در تهران همراه با زاغ‌زنی است و سارقان با خودرو در خیابان‌ها پرسه می‌زنند و وقتی خروج خانواده‌ای از خانه ر‌ا مشاهده کنند، زنگ خانه را به صدا درمی‌آورند و زمانی که از خالی بودن آن مطمئن شدند، سرقت را انجام می‌دهند. دزدان خانه در ساعات اولیه شب وقتی چراغ خانه‌ای خاموش باشد، مطمئن می‌شوند کسی در خانه نیست و این‌گونه خانه‌ها هدف قرار می‌گیرد. آنها ابتدا زنگ خانه را به صدا درمی‌آورند و اگر کسی جواب نداد، براحتی سرقتشان را انجام می‌دهند.

محمدیان تاکید کرد: امروزه هدف سارقان پول و طلاست. خانواده‌ها عادت دارند پول نقد و طلا را در اتاق خواب و داخل کشوی میز آرایش قرار دهند. در سال‌های اخیر شاهدیم مردم شروع به خرید بی‌رویه گاوصندوق‌های سبک و غیرایمن کرده‌اند. سارقان براحتی گاوصندوق‌های سبک را حمل می‌کنند. در این موارد زحمتی که کشیدیم این است که تمامی اسناد، جواهرات و وجوه نقد را یکجا جمع کرده و در اختیار سارق قرار داده‌ایم. اگر کسی قصد خرید گاوصندوق دارد، باید گاوصندوقی بخرد که براحتی قابلیت حمل نداشته باشد و در محلی نصب شود. توصیه ما این است که گاوصندوق‌های خانگی به در یا اسکلت ساختمان پیچ و مهره شود تا امکان جابه‌جایی وجود نداشته باشد.

رئیس پلیس آگاهی تهران با بیان این‌که سارقان خانه‌های تهران اهل چند استان خاص هستند، اضافه کرد: تهران هدف سارقان شهرهای خاص است، اما این مجرمان بدانند که در چنگال پلیس گرفتار شده و برای مجازات‌های سنگین در اختیار مراجع قانونی قرار می‌گیرند. این افراد باید از اقدامات مجرمانه‌شان دست بردارند. آنها فکر می‌کنند چون از شهرستان به تهران آمده‌اند و دارای پاتوق نیستند، هیچ وقت گرفتار نمی‌شوند، اما بدانند امروزه تجهیزاتی در اختیار پلیس است که مجرمان را در هر نقطه‌ای شناسایی می‌کند، ممکن است برخی از سرقت‌ها هیچ‌گاه کشف نشود، ولی عمده این سرقت‌ها کشف می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها