به گزارش جام جم نوا، ناشر این اثر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این اثر به همت امیرعلی محبینژاد و آنکیدو دارش نهایی شده و متنهای آن، شخصی و اجتماعی است و هر کسی میتواند خودش را در آن شرایط احساس کند. در واقع، یک اثر ساده است.
بابک چمنآرا ادامه داد: موسیقی ما در این اثر، الکترونیکی است. موسیقیای که در دنیا بیشتر بهعنوان موسیقی بیکلام عرضه میشود و در عرصهی موسیقی الکترونیکی نیز در شاخهی «نویز» طبقهبندی میشود. این موسیقی هیچ ریتمی ندارد و از سروصداهایی بهره میبرد که ممکن است بهتنهایی آزاردهنده باشند.
مدیر مرکز موسیقی «بتهوون» گفت: موسیقی «نویز» سالهاست که در دنیا برای آرامش دادن به کودکان و نوزادان پیشنهاد میشود، یعنی این موسیقی برخلاف ظاهر آزاردهندهاش، آرامشبخش است. اگر دقت کنید، نوزاد امروز با صدای سشوار، جاروبرقی یا موتور ماشین آرام میشود، چون او هم مثل ما صنعتی شده است. ولی انسان 200 سال پیش، با صدای گنجشک آرامش میگرفت.
او بیان کرد: شاید صدای نویزی که ابتدا در این موسیقی شنیده میشود، مخاطب را اذیت کند، اما او بعد از چند دقیقه میفهمد که موسیقی با او چه کرده است. این موسیقی در دنیا جنبهی پزشکی دارد و به افراد پیشنهاد میشود.
مدیر انتشارات «آوا خورشید» اظهار کرد: وقتی امیرعلی محبینژاد این اثر را برای انتشار نزد من آورد، از کار خوشم آمد و از آن استقبال کردم. حدود یک سال با افرادی مشورت کردم که چه کسی میتواند این موسیقی را نهایی کند و نویزهای با کیفیتی ارائه دهد و فکر کردم «آنکیدو» بهترین گزینه است. او هم با اینکه سرش شلوغ بود، کار را قبول کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی در گفتوگو با «جامجم» تاکید کرد