به گزارش جام جم نوا، درخشانی در این اجرا با یک ارکستر بزرگ و با حضور سه خواننده یعنی مظفر شفیعی، اشکان کمانگری و امید مظهری روی صحنه رفت و کنسرت خود را به یکی از استادان پیشکسوت موسیقی، «هوشنگ ظریف» تقدیم کرد.
کنسرت گروه «خورشید» یکی از طولانیترین اجراهای جشنواره بود و بعد از حدود دو ساعت اجرا، کنسرت بعدی تالار وحدت، یعنی اجرای گروه وزیری هم به تأخیر افتاد.
درخشانی در این برنامه، قطعاتی را از آثار گروه چاوش در نظر گرفته بود و در ابتدای برنامه در اینباره توضیح داد: بخش اول این کنسرت به اجرای قطعاتی از آثار گروه چاوش اختصاص دارد که این آثار برگرفته از کارهای هنرمندانی مانند محمدرضا لطفی، پرویز مشکاتیان و حسین علیزاده است.
او ادامه داد: آنچه شما در این اجرا میشنوید، در واقع بازسازی قطعات از یک ساختار ارکسترال است که این هنرمندان در اجرای اورژینال، آن را در نظر گرفته بودند. ما هم در اجرای امشب سعی کردیم به این ترکیب سازی وفاداری باشیم و طوری قطعات را اجرا کنیم که مورد پسند شما قرار گیرد.
بخش اول این برنامه با گروهنوازی براساس اشعاری از سعدی و مولوی سپری شد. در بخش دوم نیز مظفر شفیعی که یکی از خوانندگان پیشکسوت است، روی صحنه رفت. گروهنوازی در بیات ترک و دشتی با اشعاری از مولوی، سعدی و شفیعی کدکنی بخش دیگری از این برنامه بود که اشکان کمانگری و امید مظهری در آن حضور داشتند.
به گزارش ایسنا مجید درخشانی - آهنگساز و نوازنده - در سال 1384 و پس از 21 سال، به ایران بازگشت و گروه «خورشید» را بنیان گذاشت. او به همراه این گروه، کنسرتهای متعددی را در تهران، شهرستانها و کشورهایی مانند چین و فرانسه برگزار کرد. همچنین آلبومهایی را مانند «من طربم»، «بیدار دلان»، «فصل باران»، «ترنجستان»، «از بودن و سرودن» و «آسمانه» منتشر کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم