ارتباط پنهانی ؛ سناریوی مرگ کودک 9 ساله

جوان معتادی که در جنایتی فجیع ، کودک خردسالی را به قتل رسانده است ، در جلسه دادگاه مدعی شد مقتول را به دستور مادرش و برای پنهان ماندن ارتباط پنهانی اش با وی مورد ضرب و جرح قرار داده است.
کد خبر: ۸۷۴۱۳

12 آذر سال گذشته ، زن جوانی در حالی که کودک خردسالی را که از حال رفته بود در آغوش داشت به بیمارستانی در رباطکریم مراجعه کرد و به پزشکان بیمارستان گفت : فرزندش هنگام بازی زمین خورده و دیگر بلند نشده است. اظهارات زن در حالی بود که زخمها و آثار جراحاتی که بر روی بدن کودک به نام امین وجود داشت ، بیانگر آن بود که وی احتمالا بر اثر ضرب و جرح جان باخته است . به این ترتیب ، با گزارش موضوع به کارآگاهان پلیس رباطکریم ، تحقیقات پلیسی در این باره آغاز شد.بررسی های مخفیانه کارآگاهان پلیس حاکی از آن بود که زن جوان از مدتی قبل و در حالی که شوهرش به خاطر محکومیت در زندان تحمل حبس می کند ، با جوان معتادی به نام جواد ارتباط برقرار کرده و این جوان اکثر اوقات در منزل آنها به سر می برد.با مشخص شدن موضوع ارتباط پنهانی ، این احتمال که کودک خردسال قربانی سوئرفتارهای جوان معتاد و مادرش شده باشد ، قوت گرفت و به این ترتیب با دستگیری جوان معتاد بازجویی ها از وی آغاز شد. جوان معتاد اگرچه در مراحل اولیه بازجویی منکر ارتباط با زن جوان و قتل کودک خردسال بود اما هنگامی که متوجه شد زن جوان و کودک دیگر وی - که شاهد جنایت بوده است - راز قتل کودک بی گناه را فاش کرده اند ، لب به اعتراف گشود و درباره انگیزه جنایت گفت : از مدتی قبل با مادر کودک خردسال به نام شهناز ارتباط داشتم و به منزل آنها رفت و آمد می کردم . شب حادثه در حال مصرف مواد مخدر بودم و از امین خواستم وسایل تریاک کشی ام را بیاورد و هنگامی که او امتناع کرد عصبانی شدم و او را بلند کرده ، محکم به زمین کوبیدم و او پس از آن که به زمین خورد بی حرکت ماند. در حالی که بسیار ترسیده بودیم ، سعی کردیم او را به بیمارستان انتقال دهیم اما بعد فهمیدیم بر اثر ضربه مغزی جان باخته است. با اعترافات جوان جنایتکار ، پرونده قتل کودک بی گناه برای صدور رای به شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.

تنبیه مرگبار

روز گذشته 5 قاضی شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران به بررسی پرونده جنایت جوان 22 ساله پرداختند. در ابتدای جلسه ، دادیار دلداری با بیان کیفرخواست جنایت برای متهم به استناد مواد قانون مجازات اسلامی و قانون حمایت از کودک درخواست اشد مجازات کرد. با اظهارات شاکیان و متهم به قتل ، از آنجا که در این پرونده برخی ابهامات وجود دارد ، جلسه دوم محاکمه متهم بزودی با دعوت از همسایگان مقتول برگزار خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها