یک متخصص تغذیه در خصوص خواص تخممرغ گفت: تخممرغ مادهای با ارزش است و دارای مواد غذایی همچون پروتئین، فسفر، کلسیم، کلر، پتاسیم، آهن، ویتامین D، ویتامین C و B و املاح با ارزش میباشد، به همین دلیل یک غذای کامل با قیمت بسیار مناسب است که مصرف آن توصیه میشود.
دکتر محمدحسین عزیزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: تخممرغ به دلیل اینکه حاوی مقدار فراوانی پروتئین است، به همین دلیل موجب کاهش ترشح هورمونهایی میشود که اشتها را تحریک میکنند و هورمونهایی که باعث سیر شدن سلولها میشوند، را افزایش میدهند به همین دلیل باعث کاهش اشتها شده و در مصرف کالری روزانه صرفهجویی میشود.
وی اظهار کرد: توصیه میشود افرادی که سالم هستند و فاقد بیماریهایی همچون فشار خون، مشکلات قلبی و عروقی هستند و کلسترول خون بالایی ندارند، روزانه یک تخممرغ را مصرف کنند و افرادی که دارای این بیماریها هستند نیز مصرف این ماده غذایی را کنترل کرده و تنها سفیده آن را مصرف نمایند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود