مخفیگاه زندانی فراری که پس از هدف گلوله قرار گرفتن دستگیر شده بود ، در شهر پرند شناسایی و چند قبضه سلاح کمری که به طرز ماهرانه ای در کانال کولر جاسازی شده بود ، کشف و ضبط شد.
کد خبر: ۸۴۲۰۹
محمد تورنگ ، رئیس مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی تهران بزرگ روز گذشته با اشاره به این خبر گفت : به دنبال فرار 3 متهم از زندان رجایی شهر از طریق حفر تونل 18
متری ، ماموران در مرحله بعدی متوجه شدند این 3 متهم از مجرمان بسیار حرفه ای و سابقه داری هستند که یکی از آنها ، یک سارق مسلح به نام علی اشرف پروانه است . تورنگ افزود: پس از ارسال پرونده به پلیس آگاهی ، یک تیم ویژه عملیاتی با هدایت قاضی جعفرزاده ، سرپرست دادسرای جنایی تحقیقات خود را در این خصوص آغاز کرد و این فرضیه برای قاضی مطرح شد که متهم فراری می تواند یکی از مظنون های ترور قاضی مقدس باشد. رئیس مرکز اطلاع رسانی افزود: پس از چند ماه کار اطلاعاتی و عملیاتی از سوی ماموران ، سرانجام مشخص شد متهم (علی اشرف) در منطقه پرند مخفی شده است که وی به محاصره پلیس درآمد و پیش از آن که فرصت فرار پیدا کند ، هدف اصابت گلوله قرار گرفت و دستگیر شد. در این عملیات 5 نفر از همدستان متهم نیز دستگیر شدند.
کشف مخفیگاه
محمد تورنگ در ادامه افزود: پس از دستگیری علی اشرف و همدستانش ، مشخص شد متهم پس از فرار از زندان بار دیگر در 10 فقره سرقت مسلحانه با همدستی برادر خود به نام علی اکرم - که وی نیز هنگام دستگیری متهم به دام افتاده بود - شرکت کرده که آخرین آن ، سرقت مسلحانه از یک موبایل فروشی در محدوده میدان رسالت تهران بوده است . رئیس مرکز اطلاع رسانی افزود: با ادامه تحقیقات از متهم ، مخفیگاه دیگر وی در محدوده شهر پرند شناسایی و با بازرسی از محل یک ساک حاوی چند قبضه سلاح جنگی که به طرز ماهرانه ای در داخل کانال کولر جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد. وی در ادامه گفت : متهم روز گذشته در ادامه تحقیقات در پلیس آگاهی ، اعتراف کرد یک قبضه سلاح کمری را نیز پس از یک فقره سرقت مسلحانه در زیر درختی ، نزدیک محل سکونت برادرش علی اکرم مخفی کرده است . در پی این اعترافات ، بعدازظهر روز گذشته ماموران با حضور در محل یک قبضه سلاح کمری را که در این محل دفن شده بود ، کشف و ضبط کردند. تورنگ تصریح کرد: متهم اعتراف کرد چندین قبضه سلاح را از یکی از شهرهای غربی به تهران منتقل کرده و تحویل برادرش داده بود. وی تاکید کرد ، تحقیق از متهم درخصوص دیگر اعمال مجرمانه او همچنان ادامه دارد و ماموران گزارش روزانه خود را به قاضی جعفرزاده ارائه می کنند و در این زمینه دستورهای قضایی لازم صادر می شود.