نکته :
- فر را با دمای 200 در جه گرم کنید و یک کاسه آب داخل آن قرار دهید تا رطوبت داشته باشد. سپس خمیرها را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه برشته کنید.
- مجددا فر را در دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید و روی خمیر را با سس قرمز کمی طعمدار کنید.
نکته :
- آرد را الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
- خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید و به مدت 5 دقیقه در جای گرمی قرار دهید.
روش تهیه :
1. آرد را داخل کاسهای بریزید و وسط آن را گود کنید. خمیر مایه را با آب، روغن زیتون و نمک مخلوط کنید و این مایه را کمکم به وسط آرد اضافه کنید.
2. پس از اینکه تمام آرد با مایه مخلوط شد نوبت ورز دادن است. روی میز یا تخته بزرگ کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید و بعد دوباره ببندید. اگر لازم بود روی تخته باز هم آرد اضافه کنید. در نهایت داخل ظرف دیگری کمی روغن بریزید و اطراف آن را چرب کنید. خمیر را داخل آن بگذارید و روی سطح خمیر با کارد دو برش عمود برهم ایجاد کنید. روی خمیر را بپوشانید و در جایی گرم قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دوبرابر شود.
3. پس از اینکه خمیر دوبرابر شد روی تخته کمی آرد بپاشید و دستتان را آردی کنید چون خمیر به شدت چسبناک است. کل خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و هرکدام را کمی ورز دهید. سپس آنها را روی ظرف مخصوص پخت پیتزا پهن کنید. البته ظرف باید از قبل چرب شده باشد. این مقدار خمیر برای تهیه سه عدد پیتزای خوشمزه کافیست.
4. بقیه مواد شامل کالباس مرغ دودی، کمپوت آناناس، پیاز و فلفل دلمهای را روی خمیر ریخته و روی آنها را با پنیر بپوشانید. بگذارید پیتزا 20 دقیقه داخل فر بماند تا خمیر کمی طلایی شود.(سیب سبز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: