مواد لازم برای تهیه سس: رب انار: نصف لیوان ، زردآلو: 10 عدد ، شکر: 50 گرم ، آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری ، آب: یک لیوان ، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا آب و شکر را با زردآلوها مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و بجوشانید تا زردآلوها کاملا نرم و له شوند. بعد ربانار، آبلیمو، نمک و فلفل را هم افزوده و بگذارید غلیظ شده و سس را کنار بگذارید.
بلدرچینها را هم تمیز کرده و داخل شکم آنها را کاملا خالی کنید و بشویید و با سس سویا و آبلیمو و زعفران، همه قسمتهای بلدرچینها را آغشته کرده و بعد با ربانار، گردو، گشنیز خرد شده و نمک و فلفل داخل شکم بلدرچینها را پر کنید و در ظرف مناسبی چیده و سسی که قبلا آماده کرده بودید را همراه روغن زیتون روی بلدرچینها بریزید و چند برش پیاز، اطراف آنها چیده و روی حرارت مستقیم یا درون فر بگذارید تا پخته شوند. اگر از فر استفاده میکنید، روی ظرف بلدرچین را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید و چند سوراخ روی آن بزنید و با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت بپزید.
این غذا را میتوان با پلو، یا بهتنهایی با نان سرو کرد. دقت کنید بلدرچینها با حرارت کم و آب خودشان پخته شده و اگر آنها را بخار پز کنید لذیذتر میشوند. بهتر است برای هر نفر یک بلدرچین در نظر بگیرید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد