آموزش آشپزی: طرز تهیه رولت مرغ

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت مرغ چرخ کرده : 700 گرم، آرد: 3 تا 4 قاشق غذا‌خوری، پیاز: 1 عدد متوسط، تخم‌مرغ: 1 عدد ، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، ژامبون: 3 تا 4 ورق، قارچ خرد شده: 4 تا 5 عدد، فلفل دلمه‌ای ریز خردشده: 1 عدد، زرشک و گردو: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۸۰۵۰۲۲
آموزش آشپزی: طرز تهیه رولت مرغ


دستور پخت:

ابتدا گوشت مرغ را با پیاز دو بار چرخ کنید.
آرد، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید (می‌توانید از آرد نخودچی هم استفاده کنید).
ژامبون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد و آماده کنید.
گوشت چرخ شده را روی یک سطح صاف که با سلفون پوشیده شده، پهن کنید و مواد خرد شده را روی آن بریزید و به کمک سلفون رول کنید. (حدود یک ساعت به همان صورت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد).
مقداری روغن در یک تابه بریزید و رول مرغ را سرخ کنید (طوری که همه قسمت‌های آن سرخ شود).
در ظرف را ببندید تا مواد با حرارت کم، سرخ و مغز پخت شود.
زرشک را هم کمی با گردو تفت دهید.
رول سرخ شده را در یک دیس مناسب بگذارید تا کمی خنک شود. سپس برش حلقه‌ای بزنید و با زرشک و گردو، روی آن را تزئین و با زیتون، خیارشور و نان سنگک میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
فاطی
-
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۳
۰
۰
اصلا چیز خوبی نبود
عطیه
Iran, Islamic Republic of
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
۰
۰
ممنونم خیلی خوب بود
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها