آموزش آشپزی: طرز تهیه رولت مرغ

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت مرغ چرخ کرده : 700 گرم، آرد: 3 تا 4 قاشق غذا‌خوری، پیاز: 1 عدد متوسط، تخم‌مرغ: 1 عدد ، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، ژامبون: 3 تا 4 ورق، قارچ خرد شده: 4 تا 5 عدد، فلفل دلمه‌ای ریز خردشده: 1 عدد، زرشک و گردو: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۸۰۵۰۲۲
آموزش آشپزی: طرز تهیه رولت مرغ


دستور پخت:

ابتدا گوشت مرغ را با پیاز دو بار چرخ کنید.
آرد، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید (می‌توانید از آرد نخودچی هم استفاده کنید).
ژامبون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد و آماده کنید.
گوشت چرخ شده را روی یک سطح صاف که با سلفون پوشیده شده، پهن کنید و مواد خرد شده را روی آن بریزید و به کمک سلفون رول کنید. (حدود یک ساعت به همان صورت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد).
مقداری روغن در یک تابه بریزید و رول مرغ را سرخ کنید (طوری که همه قسمت‌های آن سرخ شود).
در ظرف را ببندید تا مواد با حرارت کم، سرخ و مغز پخت شود.
زرشک را هم کمی با گردو تفت دهید.
رول سرخ شده را در یک دیس مناسب بگذارید تا کمی خنک شود. سپس برش حلقه‌ای بزنید و با زرشک و گردو، روی آن را تزئین و با زیتون، خیارشور و نان سنگک میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
فاطی
-
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۳
۰
۰
اصلا چیز خوبی نبود
عطیه
Iran, Islamic Republic of
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
۰
۰
ممنونم خیلی خوب بود

نیازمندی ها