مهرزاد معدنچی : در کمال ناباوری نتیجه را به استقلال واگذار کردیم ، در حالی که موقعیت های بیشتری در مقایسه با حریف داشتیم و می توانستیم پیروز این بازی باشیم.
جواد زرینچه : این دیدار به لحاظ فنی حرفی برای گفتن نداشت ، ضمن این که عملکرد پیروزی به هیچ وجه راضی کننده نبود. کادر فنی و مسوولان این تیم به خاطر هواداران این باشگاه هم که شده باید برای پایان دادن به این ناکامی ها فکری بکنند.
رضا عنایتی : از خداوند برای کمک به من در این بازی شاکرم ، پیش از این بازی به هواداران قول گلزنی داده بودم و حالا خوشحالم که به عهد خود وفا کردم.
امیر قلعه نویی : بازی سخت و نفس گیری بود. هر 2تیم بازی خوبی انجام دادند اما ما به اندازه یک بازیکن برتر بودیم. آنها هم بازی خوب و روانی انجام دادند و موقعیت های زیادی روی دروازه ما داشتند. من به دلیل داشتن چنین تیمی به آنها تبریک می گویم.
علی پروین :بضاعت پیروزی همین است اما باید بگویم ما بد بازی نکردیم و به هیچ وجه مستحق شکست نبودیم ، چرا که آنها از تک موقعیت خود به گل رسیدند و ما از موقعیت های بسیارمان سودی نبردیم.
علی انصاریان : ما به این پیروزی نیاز داشتیم ، اما نتوانستیم آن را به دست آوریم ، هر چند مستحق شکست نبودیم. تماشاگران هم امروز سنگ تمام گذاشتند. ما شرمنده آنها هستیم.
امیرحسین صادقی : پیروزی در این دیدار خوب کار کرد اما ما با بازی حرفه ای خود موفق شدیم به ناکامی هایمان در 3 بازی اخیر لیگ پایان دهیم.
علی علیزاده : نمی دانم چه بگویم اما شکست ناباورانه ای را متحمل شدیم. استقلال در تمام طول بازی نتوانست مانند پیروزی هماهنگ بازی کند اما به رغم برتری کامل باختیم تا شرمنده هواداران شویم.
بهروز رهبری فر : استقلال 90 دقیقه اسیر پیروزی بود ولی متاسفانه آنها از موقعیتشان که اشتباه خود ما به دستشان داد استفاده کردند و 3 امتیاز این دیدار را به دست آوردند.
محمود فکری : ما نیمه اول محتاط بودیم ولی با شروع نیمه دوم و آگاهی از این نکته که حریف توان شکست ما را ندارد ، حملات خود را پی ریزی کردیم و در نهایت توانستیم تیم پیروز میدان باشیم .