به گزارش جام جم ورزشی ، یکی از اصطلاحاتی که هادی عامل در خلال گزارش ها به کار می برد "بد بدن " است. این اصطلاح هادی عامل بارها از سوی عادل فردوسی پور به نشانه دست انداختن این گزارشگر کشتی به کار گرفته شده است اما عامل نیز این حرکت فردوسی پور را جبران کرد. بهنام احسان پور کشتی گیر وزن دوم ایران این قدر خوب کشتی گرفت که حسابی هادی عامل را سر وجد آورد.
او در 3 دقیقه اول کشتی با علی اف قهرمان جهان توانست 3 امتیاز بگیرد و در نهایت هم توانست این حریف سرسخت را در نتیجه تساوی 5 بر 5 شکست دهد.
عامل که عادل فردوسی پور تقریبا در همه برنامه هایش یادی از او می کند و مدام می گوید: «چغر بد بدن»، از فرصت استفاده کرد و برای امتیازهای متوالی و دلاورانه احسان پور گفت: «حالا یاد عادل فردوسی پور را هم اینجا زنده کنم و بگویم چه می کنه این بهنام احسان پور!»
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد