آموزش آشپزی

طرز تهیه یک کوفته متفاوت: «کله گنجشکی دو رنگ»

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت چرخ کرده مرغ: ۲۰۰ گرم، گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی: ۲۰۰ گرم، پیاز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوری، پیاز: ۲ عدد، رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری، روغن: به میزان لازم، سبزی معطر خشک: یک قاشق غذاخوری، زرد چوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم، سیب‌زمینی خرد شده: ۲ عدد، آب: ۵ لیوان، آب‌لیمو: ۲ قاشق غذا خوری.
کد خبر: ۷۸۳۴۴۳

طرزتهیه:

ابتدا گوشت قرمز را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و به‌صورت کوفته‌های کوچک درست کنید. گوشت مرغ را هم به همین نحو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل جداگانه مخلوط کرده و ورز دهید و به‌صورت کوفته در آورید و همه کوفته‌ها را کمی سرخ کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و سبزی‌های معطر و رب گوجه فرنگی را هم تفت داده و آب را به آن اضافه کرده و بگذارید تا جوش بیاید، ابتدا کوفته‌های گوشت گوساله را درون سس بیندازید و بعد از ده دقیقه جوشیدن، کوفته‌های مرغ را هم اضافه کنید. سیب زمینی‌های خرد شده را هم تفت داده، به غذا افزوده و حرارت را کم کنید تا سس به خورد کوفته‌ها برود و جا افتاده شود. آبلیمو را هم به آن افزوده و بعد غذا را در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک و پیاز ترشی میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۲
۰
۰
وقتی قراره مصرف روغن را كم كنیم چه اشكالی داردمواد رابدون سرخ كردن درسس بریزیم

نیازمندی ها