آموزش آشپزی

طرز تهیه آش جو مخصوص نوروز

جام جم سرا- مواد لازم: جو پوست گرفته: سه لیوان، برنج: یک فنجان، سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج: یک کیلو، نخود و لوبیا سفید: یک لیوان، نان خشک محلی: چند تکه معادل ۵۰ گرم، پیاز: سه عدد، روغن: به میزان لازم، آب قلم: چهار لیوان، نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ: به میزان لازم، کشک یا دوغ محلی: به میزان لازم، نمک و فلفل: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۲۳۰۷
طرز تهیه آش جو مخصوص نوروز

طرز تهیه:

جو و نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. آن‌ها را با آب قلم و دو لیوان آب بپزید و در اواسط پخت، برنج را شسته و به مواد اضافه کنید. سبزی آش را خرد کرده و آن را هم به مواد بیفزایید و بگذارید آش با حرارت ملایم پخته شود. نان خشک را خرد کرده و در آش بریزید و صبر کنید تا آش جا بیفتد. دو قاشق پیاز داغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و در انتهای پخت کشک را بریزید و بگذارید چند جوش زده و مرتب آن را هم بزنید. آش را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شده در ظرف بکشید و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید.
در بعضی از نقاط استان مرکزی این آش در روز عید طبخ و از مهمانان با این آش پذیرایی می‌شود و خوردن آن را بعد از آجیل و شیرینی مفید می‌دانند. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها