آموزش آشپزی

طرز تهیه «کوکوی گل کلم»

جام جم سرا: مواد لازم- تخم‌مرغ: ۵ عدد، گل‌کلم: یک بوته کوچک، پیازداغ: ۴ قاشق غذاخوری، زعفران آب‌کرده: یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، پودر سوخاری: ۲ قاشق غذا خوری، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۹۷۳۵
طرز تهیه «کوکوی گل کلم»

طرز تهیه:

گل کلم را تمیز کرده و آن را به قطعه‌های کوچک برش بزنید و با آب و نمک بپزید و آبکش کنید. با پشت چنگال، کلم را ریز کنید. همه مواد را در یک ظرف بریزید. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و خوب مخلوط کنید. روغن را در تابه بریزید و بگذارید داغ شود. مواد را در روغن بریزید و سرخ کنید. بعد کوکو را برش زده و پشت و رو کنید وقتی دو طرف کوکو سرخ شد، در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و کلم شور تزیین و نوش جان کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
۰
۰
خوبه
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها