طرز تهیه:
گل کلم را تمیز کرده و آن را به قطعههای کوچک برش بزنید و با آب و نمک بپزید و آبکش کنید. با پشت چنگال، کلم را ریز کنید. همه مواد را در یک ظرف بریزید. تخممرغها را بشکنید و خوب مخلوط کنید. روغن را در تابه بریزید و بگذارید داغ شود. مواد را در روغن بریزید و سرخ کنید. بعد کوکو را برش زده و پشت و رو کنید وقتی دو طرف کوکو سرخ شد، در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و کلم شور تزیین و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است