آموزش آشپزی

شیرینی‌های عید: طرز تهیه «نان برنجی کرمانشاهی»

جام جم سرا: مواد لازم- آرد برنج مرغوب: ۶۰۰ گرم، شکر: ۲۲۰ گرم، گلاب: نصف فنجان، روغن کرمانشاهی: ۲۰۰ گرم، زعفران آب شده: یک قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: یک عدد درشت، خرفه یا کنجد: برای تزئین به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۶۷۱۶
شیرینی‌های عید: طرز تهیه «نان برنجی کرمانشاهی»

طرز تهیه:

ابتدا آرد برنج را از الک رد کرده و با روغن مخلوط کنید. برای تهیه این شیرینی باید شکر را با دوسوم لیوان آب روی حرارت گذاشته تا شربتی تهیه شده و بعد آن را به آرد و روغن بیفزایید. کمی مخلوط کرده و تخم‌مرغ را با زعفران و گلاب به مواد افزوده و خوب ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود. این خمیر باید حدود پنج تا شش ساعت در هوای خنک و بیرون از یخچال، استراحت کند. سپس دوباره آن را مقداری ورز داده و برای پخت آماده کنید. سینی فر را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید و با مهر مخصوص نان برنجی روی آن بزنید و کمی دانه خرفه روی آن بپاشید. به همین ترتیب تمام خمیر را آماده پخت کنید. فر را حتما از قبل ‌ برای شیرینی گرم کنید و سینی محتوی شیرینی را در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید. بعد از سرد شدن شیرینی‌ها از فر در آورید و در ظرف مناسبی بچینید. این شیرینی باید در دمای معمولی نگهداری شود. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۵
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۸
۰
۰
من درست كردم عالیییییییییی بود.
مریم سینایی
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
۰
۰
من درست مكنم خشك میشود مثل نان برنجی پوك نمیشود
ملوس
-
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
۰
۰
جای شكر قند می توان ریخت
مهدیس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
بله اما ترجیحا شكر
مهدیس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
۰
۰
عالی بدرد بخور و مختصر بود
مرسی

نیازمندی ها