برخی افراد تصور میکنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین میبرد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین میرود. این تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج درون دانههای برنج قراردارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی میماند و در دسترس نیست اما آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج میشود.
ویتامین B۱۲ یا تیامین در پوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج پنج ششم ویتامین B۱ آن از بین میرود و فقط یک ششم ویتامین B۱ در دانههای برنج باقی میماند. در صورتی که برنج آبکش شود، همین یک ششم ویتامین B۱ نیز از بین میرود و برنج فاقد ویتامین میشود.
زمانی که برنج جوشانده میشود و آب آن دور ریخته میشود، فقط یک بیستم ویتامین B۱ دربرنج باقی میماند اما کته کردن برنج موجب میشود که ویتامین B۱ آن باقی بماند. بنابراین، برنج کته سالمتر و مفیدتر از برنج آبکش شده است.>> افکارنیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است