طرز تهیه:
نصف لیوان آب سرد روی ژلاتین میریزیم تا حالت ژله ای پیدا کند. شیر را داخل ظرفی ریخته آرد برنج را به آرامی به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را می افزاییم. ژله را که از قبل با یک لیوان آب سرد و یک لیوان آب جوش مخلوط کرده ایم در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود. در اینجا از ژله آلبالو استفاده شده است ولی بسته به ذائقه و سلیقه شخصی می توان از هر نوع ژله ای استفاده کرد. بعد از اینکه آرد برنج با شیر آماده شد خامه و ژلاتین را اضافه کرده تا به غلظت برسد. سپس بعد از اینکه کاملا خنک شد ژله را برش می دهیم و داخل مواد ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد