مواد لازم برای تهیه مسقطی چهار مغز: نشاسته پودر شده: نصف لیوان، روغن مایع: نصف لیوان، شکر: 2 لیوان، آب سرد: 4 لیوان، گردو – بادام – پسته – فندق: 100 گرم، پودر هل: 1 قاشق مربا خوری، زعفران: به میزان لازم، پودر پسته برای تزیین.
کد خبر: ۷۷۰۲۱۵
آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز

طرز تهیه:
ابتدا نصف لیوان نشاسته را با آب سرد درون ظرفی ریخته، چنگ زده و از الک رد می کنیم. سپس دو لیوان شکر و روغن مایع را درون آن ریخته، روی حرارت گذاشته و حدود 15 دقیقه هم می زنیم. گلاب، زعفران و هل سبز را به آن اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر روی حرارت آن را هم می زنیم. آرد راد اخل ظرف ریخته و چهارمغز را به آرد اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه تفت می دهیم،سپس از الک رد می کنیم و اواخر پخت مغزها را به مسقطی اضافه می کنیم. سپس در ظرف مخصوص ریخته و در یخچال قرار می دهیم.پس از دو ساعت مسقطی چهار مغز خوشمزه ما آماده است و آن را به صورت لوزی برش می دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها