طرز تهیه:
ابتدا یک تخم مرغ کامل به همراه سه عدد زرده تخم مرغ های دیگر را در یک ظرف قرارداده و کنار بگذارید. مرغ، زعفران، ماست چکیده، برنج و نمک را اضافه و آنها را مخلوط کنید. کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید و در ظرف مناسبی چیده و روی آنها زرشک سرخ شده همراه با خلال پسته بریزید و اطراف آن را با خیار شور و زیتون تزئین و میل کنید. (جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت