مواد لازم- سویای ریز : 400 گرم|سیب زمینی آب پز شده : 600 گرم|تخم مرغ : 3 عدد|جعفری خرد شده : 100 گرم گشنیز : 30 گرم|پودر سیر : در صورت دلخواه|آرد سوخاری : به میزان لازم|پیاز : 1 عدد|روغن و ادویه : به مقدار لازم.
کد خبر: ۶۷۳۸۳۴

جام جم سرا:

طرز تهیه:

سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود. در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند (در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد).

در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد به اندازه کف دست بردارید و به صورت گلوله دربیاورید. آن را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید(عصر ایران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها