گمج کباب

مواد لازم: گوشت بدون چربی: 250 گرم، سبزی شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده: یک فنجان، پودر گردو: 60 گرم ، روغن: به میزان لازم، پیاز: یک عدد ، رب انار: 2 قاشق غذاخوری ، رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذا خوری ، آب انار ترش: یک فنجان ، آب: نصف لیوان ، نمک: به میزان لازم
کد خبر: ۷۶۸۹۹۸

طرز تهیه: ابتدا گوشت را قرمه‌ای و پیاز را هم نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و گوشت را هم به آن اضافه کنید. وقتی گوشت، تغییر رنگ داد، پودر گردو، سبزی خرد شده، رب انار، رب گوجه، آب انار و نمک را به ترتیب اضافه کنید و در نهایت آب را به آن افزوده و بگذارید با حرارت ملایم پخته و آب آن تبخیر و کاملا غلیظ شود. گمج کباب یکی از غذاهای محلی گیلان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صعود به عشق مردم وطنم

گفت‌وگوی «جام‌جم» با امیرمحمد دانایی،جوان‌ترین ایرانی صعودکننده به اورست در آستانه سفر به کوه وحشی

صعود به عشق مردم وطنم

نیازمندی ها