طرز تهیه:
بلغور را با آب می گذاریم تا کاملا پخته شود. در این فاصله قرصهای عصاره گوشت را به آن اضافه می کنیم. البته می توانیم از آب گوشت هم استفاده کنیم. لپه را به صورت پخته شده در می آریم و به آن اضافه می کنیم تا مخلوط شود. پیاز داغ و سیر را همراه با سبزی به آش اضافه می کنیم. وقتی کاملا جا افتاد سرکه سیر یا سرکه انگور را به آن اضافه می کنیم تا طعم بهتری به آش بدهد.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: