طرز تهیه کباب چوبی فیله مرغ :
کباب چوبی، اما به جای گوشت از مرغ استفاده کنید که میشود همان جوجهکباب چوبی . ابتدا سینه مرغ را به ابعاد 4×3 خرد میکنیم. خامه، روغن مایع، نمک و زعفران را با هم مخلوط کرده و تکههای مرغ را داخل این مواد به مدت پنج تا شش ساعت میخوابانیم. سیخهای چوبی را کمی چرب میکنیم و تکههای مرغ را به سیخ میکشیم. تابه را روی حرارت گذاشته زمانی که داغ شد کمی آن را چرب کرده و سیخها را با فاصله در تابه میچینیم و با حرارت بالا میپزیم تا آب نیندازد. کره و آبلیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت گرم میکنیم و این مایه را روی سیخها میریزیم و کبابهای داغ را همراه با چلو یا کته سرو مینماییم.
این کباب را کباب چوبی مدیترانه ای نیز می نامند.
منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان