مواد لازم برای تهیه خورش باقالی قاتوق:
باقالی محلی: 1 کیلو ،
شویدخشک: دو قاشق غذا خوری،
تخم مرغ: 2 عدد،
روغن یا کره: 250 گرم،
آب: 1 الی 2 لیوان آب جوشیده سرد،
سیر خرد شده: 4 الی 5 حبه،
نمک و فلفل و زردچوبه: هریک به میزان لازم.
طرز تهیه:
اول کره را در ماهیتابه می اندازیم سپس باقالی و شوید را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم به قدری که از خامی درآید بعد از آن زردچوبه را اضافه می کنیم و بلافاصله دو لیوان آب جوشیده سرد شده به آن اضافه می کنیم تا کف نکند در این هنگام باید در ماهیتابه را بگذاریم و شعله را کم کنیم تا آرام پخته شود بعد از این که باقالی نرم شد زمانی است که باید آن را نمک زد و تخم مرغ را به صورت درسته اضافه کنیم.
البته گیلانی ها این خورش و برخی خورش های دیگر محلی را در نوعی ظرف به نام « گَمِج» درست می کنند.
منبع: شبکه استانی مرکز گیلان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد