طرز تهیه:
ابتدا فلفل سبزها را بشویید و داخل کمی سرکه و نمک بجوشانید تا کمی نرم شود وسپس آنها را خرد کنید. تمبر هندی را در یک لیوان سرکه حل کنید و سپس آن را صاف نمایید.
بیشتر بخوانید:
گوجهفرنگی، هویج و سیبترشی، کرفس و سیر را ریز خرد کنید. خیارها را جداگانه خرد کنید و روی آنها را نمک بپاشید و تا دو ساعت صبر کنید تا آب خیارها خارج شود.
موسیر را در مقداری آب بخیسانید تا نرم و تازه شوند. سپس آنها را خرد کنید. در یک ظرف مناسب تمام مواد را بریزید و روی آنها را با سرکه، آب گوجهفرنگی و نمک و ادویهجات بپوشانید. این ترشی را به مدت دو هفته در جای خنک نگهداری کنید تا آماده شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد