طرز تهیه:
ابتدا فلفل سبزها را بشویید و داخل کمی سرکه و نمک بجوشانید تا کمی نرم شود وسپس آنها را خرد کنید. تمبر هندی را در یک لیوان سرکه حل کنید و سپس آن را صاف نمایید.
بیشتر بخوانید:
گوجهفرنگی، هویج و سیبترشی، کرفس و سیر را ریز خرد کنید. خیارها را جداگانه خرد کنید و روی آنها را نمک بپاشید و تا دو ساعت صبر کنید تا آب خیارها خارج شود.
موسیر را در مقداری آب بخیسانید تا نرم و تازه شوند. سپس آنها را خرد کنید. در یک ظرف مناسب تمام مواد را بریزید و روی آنها را با سرکه، آب گوجهفرنگی و نمک و ادویهجات بپوشانید. این ترشی را به مدت دو هفته در جای خنک نگهداری کنید تا آماده شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد