مواد لازم برای تهیه دسر شارلوت انار: رولت خامه ای 500 گرم، پودر ژله آلوورا 2 بسته، آب انار 1 پیمانه، بستنی وانیلی 1 پیمانه، پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری، زعفران آب کرده نصف قاشق مربا خوری. طرز تهیه دسر شارلوت انار: ابتدا با کیسه فریزر داخل ظرف مورد نظر را کاملا می پوشانیم. سپس رولت های خامه ای را داخل ظرف می چینیم به صورتی که فضای خالی بین آن ها نباشد. سپس ژله آلوورا را داخل ظرفی ریخته و یک لیوان آب جوش روی می ریزیم و با حرارت غیر مستقیم آن را حل می کنیم. پس از اینکه کاملا سرد شد نصف پیمانه بستنی را داخل ژله می ریزیم، به خوبی مخلوط کرده و روی رولت ها می ریزیم. این مواد را در یخچال می گذاریم تا زمانی که ببندد. سپس آب انار را کمی گرم می کنیم و پودر ژلاتین را درون آن ریخته و بخوبی هم می زنیم. پس از اینکه کاملا سرد شد آن را روی لایه اول ریخته و در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود. برای لایه سوم مانند مرحله اول ژله را در آب جوش ریخته، حل می کنیم و می گذاریم کاملا سرد شود. سپس بستنی را به آن اضافه می کنیم و مقداری زعفران درون آن ریخته، هم می زنیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد. سپس آن را در ظرفی بر گردانده و کیسه فریزر را از روی آن بر می داریم. دسر شارلوت زیبا و خوشمزه ما آماده است.

منبع: شبکه استانی فارس
آموزش آشپزی / شیرینی گردویی
آموزش آشپزی / آش ماش
آموزش آشپزی / ته انداز میگو
آموزش آشپزی / پلو بندری
آموزش آشپزی / ته چین ماهی
آموزش آشپزی / شیرینی برنجی با تخم خرفه
آموزش آشپزی / سوپ قارچ با سیب زمینی
آموزش آشپزی / قطلمه
آموزش آشپزی / شامی کباب
آموزش آشپزی / شیرینی بادام و گردو
آموزش آشپزی / بیسکویت کرهای
آموزش آشپزی / گراتن سیب زمینی
آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر
آموزش آشپزی / دسر نشاسته وانیلی
آموزش آشپزی / ساندویچ بادام زمینی
آموزش آشپزی / نان شیرمال
آموزش آشپزی / دیبیجا
آموزش آشپزی / شیرینی نوروزی
آموزش آشپزی / ژله چتری
آموزش آشپزی / کیک هویج
آموزش آشپزی / خورش نعناع جعفری
آموزش آشپزی / دسر گلدانی
آموزش آشپزی / فرنی با ژله
آموزش آشپزی / آش شله قلم کار
آموزش آشپزی / نان اسفناج آفتابگردان
آموزش آشپزی / کیک سیب
آموزش آشپزی / ماکارونی با فیله مرغ
آموزش آشپزی / کوفته با زرشک
آموزش آشپزی / رولت لازانیای مرغ
آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز
آموزش آشپزی / تارت قارچ و پیازچه
آموزش آشپزی / خاگینه عدس
آموزش آشپزی / کیک کشمشی
آموزش آشپزی / مرغ مجلسی
آموزش آشپزی / خورش خلال بادام
آموزش آشپزی / میگو پلو با گردو و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / پاستای بادمجان
آموزش آشپزی / کیک شکلاتی خیس
آموزش آشپزی / خرمای کمربندی
آموزش آشپزی / غذای محلی شلمین
آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت
آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی
آموزش آشپزی / نان سبدی
آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی
آموزش آشپزی / دسر کرم با لیمو
آموزش آشپزی / پیتزای چیکن استروگانف
آموزش آشپزی / آش غورابه
آموزش آشپزی / شیرینی لطیفه
آموزش آشپزی / کباب چوبی فیله مرغ
آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق
آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی
آموزش آشپزی / فرنی با شربت آلبالو
آموزش آشپزی / دلمه کلم برگ
آموزش آشپزی / حلوای کدو حلوایی
آموزش آشپزی / چیزکیک
آموزش آشپزی / کراکت ماهی
آموزش آشپزی / کتلت سینه مرغ
آموزش آشپزی / کالباس خانگی
آموزش آشپزی / املت جو پرک
آموزش آشپزی / رول مرغ آجیلی
آموزش آشپزی / نان قیسی و پرتقال
آموزش آشپزی / خوراک قارچ و ذرت
آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / کباب زردک
آموزش آشپزی / ساندویچ لقمه سیب و دارچین
آموزش آشپزی: طرز تهیه قطاب کدو حلوایی
آموزش آشپزی / فیله سوخاری پولک دار
آموزش آشپزی / کاپ کیک هویج و آناناس
آموزش آشپزی / خوراک بوقلمون
خوراک گل کلم
آموزش آشپزی / کوکیز شکلاتی
آموزش آشپزی / ساندویچ کوکو سبزی
آموزش آشپزی / کیک لقمهای مغزدار سمولینا
آموزش آشپزی / خورش هویج با جوانه ماش
آموزش آشپزی / دلمه خوزستانی(محشی الخضروات)
آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا
آموزش آشپزی / کوکوی ذرت
آموزش آشپزی / خوراک مرغ و قارچ
طرز تهیه کلوچه خرمایی
آموزش آشپزی / پای اسفناج
آموزش آشپزی / دسر پای توت فرنگی
آموزش آشپزی / مربای خرمالو
کیک هویج
آموزش آشپزی / اسکلی (فیلم)
آموزش آشپزی / آش اسفناج
آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز
آموزش آشپزی / ته چین شمالی
آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی
آموزش آشپزی / دسر پاناکوتا
آموزش آشپزی / املت سیب زمینی با تخم بلدرچین
دسر نارگیلی
آموزش آشپزی / کوکوی مرغ
آموزش آشپزی / ماکارونی قالبی
آموزش آشپزی / موس ماهی با سبزیجات
آموزش آشپزی / پاستا کلم بروکلی
آموزش آشپزی / دسر کدو حلوایی با موز
آموزش آشپزی / دسر قهوه
آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو
آموزش آشپزی: آش توکی
آموزش آشپزی / تارت خرما