نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۵۴۴۸۷   ۱۱ دی ۱۳۹۳  |  ۱۰:۳۰

مواد لازم برای تهیه دسر شارلوت انار: رولت خامه ای 500 گرم، پودر ژله آلوورا 2 بسته، آب انار 1 پیمانه، بستنی وانیلی 1 پیمانه، پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری، زعفران آب کرده نصف قاشق مربا خوری. طرز تهیه دسر شارلوت انار: ابتدا با کیسه فریزر داخل ظرف مورد نظر را کاملا می پوشانیم. سپس رولت های خامه ای را داخل ظرف می چینیم به صورتی که فضای خالی بین آن ها نباشد. سپس ژله آلوورا را داخل ظرفی ریخته و یک لیوان آب جوش روی می ریزیم و با حرارت غیر مستقیم آن را حل می کنیم. پس از اینکه کاملا سرد شد نصف پیمانه بستنی را داخل ژله می ریزیم، به خوبی مخلوط کرده و روی رولت ها می ریزیم. این مواد را در یخچال می گذاریم تا زمانی که ببندد. سپس آب انار را کمی گرم می کنیم و پودر ژلاتین را درون آن ریخته و بخوبی هم می زنیم. پس از اینکه کاملا سرد شد آن را روی لایه اول ریخته و در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود. برای لایه سوم مانند مرحله اول ژله را در آب جوش ریخته، حل می کنیم و می گذاریم کاملا سرد شود. سپس بستنی را به آن اضافه می کنیم و مقداری زعفران درون آن ریخته، هم می زنیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد. سپس آن را در ظرفی بر گردانده و کیسه فریزر را از روی آن بر می داریم. دسر شارلوت زیبا و خوشمزه ما آماده است.

آموزش آشپزی / دسر شارلوت انار

منبع: شبکه استانی فارس

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: