طرز تهیه:
در یک قابلمه مقداری آب را جوش بیاورید و مقداری نمک و دو قاشق غذاخوری روغن مایع در آن بریزید. سپس پاستا را در آب جوش بریزید و 15 دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. بعد از یک ربع آنها را با آب سرد آبکش کنید.فیله های مرغ را با کمی نمک و پیاز آبپز کنید. همزمان با پخت پاستا در یک ماهیتابه کوچک ولی عمیق مقداری روغن بریزید و فیلههای مرغ را در آن سرخ کنید. فیلههای مرغ باید کاملا طلایی و برشته شود.در این مرحله کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
سپس قارچ خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. توجه داشته باشید سیر حتما باید رنده شده باشد در غیر این صورت از پودر سیر استفاده کنید.سپس خامه را به همراه نیمی از پودر پنیر و شیر به سس پاستا اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل سیاه را اضافه و سپس این سس را با پاستا مخلوط کنید.
پاستا و سس را خوب به هم بزنید تا تمام پاستا به آن آغشته شود. این غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و تکههای مرغ سرخ شده را روی آن قرار دهید و با کمی زیتون تزئین کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد