مسقطی انار را می‌توانید با طعم شیرین، ملس یا ترش برای شب یلدا تهیه کنید و همراه با خانواده میل کنید. طرز تهیۀ این شیرینی خوشمزه را در ادامه فرابگیرید.
کد خبر: ۷۵۱۲۵۸
دسر و شیرینی: طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا

جام جم سرا:

مواد لازم:

آب انار: خالص یک لیوان

پودر نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: به میزان دلخواه

شربت انار و پودر گردو: مقداری

طرز تهیه:

آب انار، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار داده، مرتب هم بزنید تا غلظت آن مثل فرنی شود.

این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته، داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

پس از سرد شدن، آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید.

در صورت تمایل می‌توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

برای تهیه شربت انار، آب انار را با مقداری شکر بجوشانید. پس از آن که مایع جوشانده‌شده غلیظ شد، شربتی خوش‌طعم و گوارا به دست می‌آید. میزان شکری که برای تهیه شربت استفاده می‌کنید بستگی به ذائقه شما دارد. اگر قصد دارید ملس یا ترش باشد، شکر کمتری استفاده کنید اگر می‌خواهید مسقطی‌تان شیرین باشد، آن را با مقداری بیشتری شکر بجوشانید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها