مواد لازم:
آب انار: ۱پیمانه
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری
نشاسته: ۵۰ گرم
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
گلاب: یک دوم پیمانه
روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
شکر: یک دوم پیمانه
دانه انار: یک چهارم پیمانه
رنگ خوراکی: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
*آب انار را با نشاسته در کاسهای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید.
*کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) را با گلاب مخلوط کرده، همراه با شکر به مواد پیشین اضافه کنید.
*ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم کم غلیظ و یکنواخت شود (مواد را مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشود)
*بعد از غلیظ شدن، ظرف را از روی حرارت بردارید.
*پودر ژلاتین را همراه با دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم (روش بنماری) بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر در آب انار حل شود.
*پس از حل شدن ژلاتین، آن را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.
*ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید.
*سینی فر را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید.
*روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.
*کف دست را چرب کرده، مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لولهای در آورید، وقتی باسلق لولهای شد روی آن دانههای انار ریخته و فویل را به دور باسلق بپیچانید.
*باسلق را به مدت ۱ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود
*بعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
*پس از گذشت زمان یادشده، باسلق را از آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برشهای عرضی دهید.
*مایه آماده باسلق را با دانههای انار مخلوط کنید و به دفعات، هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته در پودر نارگیل بغلتانید و سپس آن را به صورت توپی و گرد درآورید. این قطعات را نیز مدتی در یخچال بگذارید تا سفت و آماده مصرف شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید