ویتامین B در جلوگیری از حمله قلبی بی اثر است

جام جم آنلاین: دادن ویتامین B به کسانی که حمله قلبی را پشت سر گذاشته اند احتمال سکته دیگر را کم نمی کند و شاید بیشتر تاثیر سوءداشته باشد.
کد خبر: ۷۴۶۶۴

به گزارش مدلاین پلاس ، یافته های فوق ، طرفداران مصرف ویتامین ها ، از جمله پزشکانی که معتقدند فولیک اسید و ویتامین B6 با کاهش سطوح ماده ای به نام هوموسیستئین در خون ، در جلوگیری از بیماری قلبی مفیدند را متعجب ساخته است.
هوموسیستئین اسید آمینه ای است که زمانی که بدن غذاهای سرشار از پروتئین را متابولیزه می کند تولید می شود.
دانشمندان گمان می کنند غلظت های زیاد آن می تواند به دیواره عروق صدمه وارد کند.
بهرحال طبق یک بررسی سه ساله مشخصض شده است ویتامین ها سطوح هوموسیستئین را تا حدود 30 درصد پایین می آورند ، اما این به معنی کاهش خطر حمله قلبی نیست.
نتایج فوق حائز اهمیت هستند زیرا به پزشکان می گوید که تجویز دزهای زیاد ویتامین های B مانع حمله قلبی یا سکته مغزی نمی شود. ویتامین های B را می توان تنها برای بیمارانی که دچار نقص آن هستند تجویز کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها