درخشش مهدوی کیا در دیدار با والنسیا

مجلهی معتبر کیکر با اشاره به دیدار دو تیم هامبورگ و والنسیا در دور نهایی جام اینتر توتو و راهیابی هامبورگ به جام یوفا به نقل از توماس دال نوشت:« مهدویکیا توانست رضایت من را جلب کند.»
کد خبر: ۷۳۴۷۵

به گزارش ایسنا ، کیکر به حضور چهل و پنج دقیقهای مهدویکیا در دیدار برابر والنسیا و درخشش بازیکن ایرانی هامبورگ اشاره کرده است.
دال در گفتوگو با کیکر درباره مهدویکیا گفت: « مهدی خیلی خوب بود. نمایش او بسیار راضی کننده بود.»
حضور چهل و پنج دقیقهای مهدویکیا و درخشش او در دیدار برابر والنسیا را موجب بازگشتش به ترکیب اصلی هامبورگ عنوان کرده است.
بایرسدورفر نیز از نمایش مهدویکیا بسیار راضی است. او میگوید:«از فروش مهدی صرف نظر کردیم. هامبورگ او را نمیفروشد و ما تصمیم خود را درباره جدایی مهدویکیا تغییر دادیم.»
مهدویکیا درباره این دیدار گفت:« خیلی راضیام. در دیدار برابر والنسیا توانستم تواناییهای خودم را نشان بدهم و از این بابت بسیار خوشحالم.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها