«فرج الله سلحشور» گفت: به تازگی طرحی را به مرحله اجرا درآورده ایم که در آن قصه های قابل توجه و خدامحورانه زندگی تک تک مردم ایران می تواند در آن جای بگیرد.
وی ادامه داد: قسمتی را در سایت موسسه فرهنگی تبیان فیلم طراحی کرده ایم که سیستم جامع قصه های تبیان نام دارد و کسانی که فکر می کنند جریان و ماجرای قابل توجه و منحصر به فردی در زندگی آنها روی داده که خدا نقش پررنگی دارد می توانند آن را در این پایگاه ثبت کنند.
کارگردان سریال یوسف پیامبر علیه السلام اظهار داشت: بعد از ثبت واقعه در این سایت، شورای تحقیق ما این ماجراها را بررسی می کنند و در صورت داشتن شرایط، پس از خرید قصه از صاحب آن، ماجرا به شورای فیلمنامه نویسی ارجاع می شود. در این بخش نویسندگان ما روی آن واقعه کار می کنند و فیلمنامه نوشته شده و در نهایت کارگردانی می شود.
سلحشور تصریح کرد: با این اقدام مردم ما نیز در چرخه تولید فیلم ها و سریالها قرار می گیرند و خودشان را بیشتر در این آثار می بینند. (فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
پاسخ: جواب همه سوال های شما احتمالا یك مساله باشد: كمبود بودجه!